четвер, 16 лютого 2023 р.

Запрошую до перегляду

     У 2009 році вийшов фільм «Аватар» і глядачі зустріли його дуже тепло, і не марно. Цей фільм чудовий, у ньому була непогана акторська гра, продуманий сюжет ну і звісно графіка, вона здається дуже гарною навіть у 2023 році. І мало який сучасний фільм може похвалитися такою графікою. Фільм сповна окупив себе і став дуже популярним. А це означало що сиквелу - бути. Але ніхто і подумати не міг що сиквел доведеться чекати аж 13 років, але у 2022 році фільм все ж таки вийшов. Комусь фільм сподобався, а комусь ні. Тому я вирішив написати про мої враження що до фільму «Аватар 2».

      Для початку я хочу розповісти про початок фільму, але тільки про початок, щоб не псувати перегляд тим хто ще не подивився фільм. Починається фільм с того як люди повертаються на планету на якій живуть головні герої. Хто дивився першу частину пам'ятає що в кінці всіх людей зігнали с планети назад на землю. Повернувшись люди починають війну з наві за планету. Через 10 років після того, як почалась

війна, головний з наві (який раніше був людиною) вирішує покинути своє плем'я для того, щоб захистити його (через те, що саме йому хоче помститися генерал людей). Тому він разом зі своєю сім'єю покидає рідні землі та летить до океану де його вже зустрічає інше плем'я яке живе у воді й там починаються нові пригоди. Ось так починається «Аватар 2», далі розповідати не буду, щоб не псувати перегляд тим хто ще не дивився.

     Далі пропоную обговорити кожен аспект цього фільму даби краще зрозуміти гарний цей фільм чи ні.

     Спершу хочу поговорити про графіку. У цьому фільму чудова графіка, ліс с першого фільму став тільки красивішим, а океан став чудовим доповненням до цієї планети. Вода у ньому виглядає реально і гарно, ще нам показали багато різноманітних  морських жителів та багато водоростей. Одже з графікою у фільмі все гаразд, він зумів примножити один з головних плюсів першою частини.

     Далі поговоримо про персонажів, як розвиваються нові й що стало зі старими. Нових персонажів багато, в першу чергу це сім'я головного героя, а точніше його п'ятеро дітей. Перший Лоак він завжди був ізгоєм із-за свого агресивного характеру, упродовж фільму він буде намагатися виправитися і показати що він може виправитися. Далі Нетейам, він як один зі старших дітей повинен весь час рятувати своїх братів та сестер, розкрили його не погано. Наступна Кірі в неї є своя сюжетна лінія про те як вона намагається зв'язатися з природою Пандори (планета на якій відбуваються основні дії) на мій погляд, її чудово розкрили. Далі іде Тук вона наймолодша в сім'ї й, на мій погляд, сама не розкрита протягом всього фільму вона тільки й робить що попадає в неприємності, а іншим
доводиться її рятувати. І останній Спайдер єдина людина в сім'ї, його взяв до себе в сім'ю головний герой коли він був ще малим, народився Спайдер на станції вчених коли люди вперше прилітали сюди, але забрати його з собою люди не змогли через те, що літають в кріогенних камерах, а дітям в них літати не можна. На мій погляд, Спайдера розкрили найкраще. З новими персонажами це все, зараз можна перейти до старих. Спочатку хочу поговорити про головних героїв першої частини Саллі та його жінку, вони у другій частині зовсім не розвиваються всю увагу перейняли на себе їх діти. Далі поговоримо про генерала армії людей, якщо ви дивилися першу частину, то ви напевно пам'ятаєте що його в кінці вбили, але в другій частині його вирішили воскресити, зробивши його клона. Він упродовж усього фільму буде намагатися вбити головних героїв, в нього не буде хоч якогось розкриття.

      Зараз час підбивати підсумки – «Аватар 2» чудовий фільм, і на мою думку він гарно продовжив першу частину.

Іван Коршенко

Немає коментарів:

Дописати коментар