пʼятниця, 13 березня 2020 р.

Роби особливе, будь особливим


Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 85 це школа-дім, місце для прогулянок з друзями і взагалі  все  життя крутиться у військовому містечку. Майже в кожного другого учня школи батьки були або знаходяться при виконанні служби. Вже 5 років поспіль  в кожній сім’ї чекають своїх рідних з війни, що й досі триває на Сході України. Надія і віра, і любов слідують за воїнами й їх рідними, скріплюючи своїм зв'язком дні, що вже минули по різні боки миру і війни. Саме по цим щільним  зв'язкам  тепла і людяності летять «Крила добра» - благодійний проект, що знаходиться на теренах школи № 85.
Учні разом з батьками не стоять осторонь благодійних справ, а приносять великий внесок в справи проекту. Посилки, обереги, листівки та смаколики виготовлені власноруч летять на крилах добра до захисників України. З кожним роком все більше охочих долучаються до «Крил добра», кличучи з собою друзів і батьків.

Проект є унікальним і започаткований учнями 85 школи, що вважають своїм покликанням допомогу іншим, адже чим більше ти віддаєш, тим більше ти отримуєш натомість. Поспішайте робити добро, приєднуйтесь до нас.
Катерина Кільченко, учениця 11-Б

Немає коментарів:

Дописати коментар